Торговий центр на вулиці Замарстинівській

На вулиці Замарстинівській, 71-А, заплановано провести реконструкцію нежитлової будівлі для створення торгово-побутового комплексу. Проект передбачає зведення 4-поверхової будівлі з відсунутим останнім поверхом для пристосування під офісні приміщення.

ТЦ з кінотеатром на Навроцького

На вулиці Навроцького, 69, планується зведення багатофункціонального комплексу з різноманітними приміщеннями громадського обслуговування, дошкільного навчального закладу, житловими площами, підземним паркінгом, трансформаторною підстанцією та інженерними спорудами. У цьому комплексі планується розташування фуд-кортів, кінотеатру, торгового центру та бізнес-центру.

Торговий центр у Білогорщі

На вулиці Білогорща передбачено спорудження торгово-розважального центру, який включатиме заклади громадського харчування, спеціалізовані приміщення та паркінг. Планується розбудова на території, яка буде виставлена на продаж за допомогою електронного аукціону. Новий центр матиме два поверхи та паркінг.

Торгово-розважальний центр у Рясному

У мікрорайоні Рясне планується побудувати багатофункціональну будівлю з надземним та підземним паркінгом. Передбачено створити 8 тисяч квадратних метрів торгових площ, облаштувати наземний паркінг на 277 місць та підземний на 217 місць. Також у будівлі будуть реалізовані комерційні та громадські функції.

ТЦ поблизу «Любинського сяйва»

Недобудова колишніх складів «Сельмаша» на вулиці Кульпарківській буде облаштована під багатофункціональну громадську будівлю, а саме, торговий центр. В рамках проекту передбачаються модернізація і зміни на території в межах вулиць Кульпарківської, Садової, Петлюри, Любінської та залізничного шляху. Майбутній центр матиме сучасний формат торгівлі та обслуговування.