Сьогодні увагу мережі привернуло відео Tik-Tok блогера Ніколаса Карми, який запитує у перехожих про вартість їхнього «лука».

Меблер доказала свій зв’язок з Львівською митницею

У новому відео Дрига розповідає, що має капелюх від Руслана Багінського за 18 тисяч гривень, повідок для собаки від Gucci за 200 доларів і сумку Louis Vuitton за 1500 доларів. Також жінка показала взуття Hermes (800 доларів), годинник від Cartier (близько 5 тисяч доларів), піджак HM (2 тисячі гривень) і лосини Calzedonia (1500 тисяч).

На питання, де вона працює, Дрига відповіла: «Трошки на себе, трошки на державу».

Митницю покинула колишня співробітниця

Незабаром керівник Львівської митниці Андрій Кузнік заявив, що Дрига тепер стала їх колишньою співробітницею. За його словами, жінка обіймала посаду головного інспектора управління адміністративно-господарської діяльності з серпня минулого року. «Після сьогоднішнього відео розпочато перевірку, в рамках якої Дригу Юлію було запрошено для надання пояснень в відділ з питань запобігання корупції.

Направлено інформування в НАЗК з метою проведення перевірки і відповідного реагування. Дрига Юлія написала заяву про звільнення за згодою сторін, на підставі якого мною підписаний відповідний наказ», — написав він у соціальній мережі Facebook.