До відділу №2 (м. Горішні Плавні) Кременчуцького райвідділу поліції надійшло повідомлення від перехожого про виявлення тіла жінки з ознаками насильницької смерті в садовому товаристві «Юність». Поліція розпочала розслідування.

Ситуація на місці події

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група місцевої поліції, оперативники та криміналісти. Поліцейські встановили, що загиблою є 65-річна місцева мешканка.

Результати розслідування

Олександр Акіменко, тимчасово виконувач обов’язків начальника відділу поліції №2 Кременчуцького районного управління поліції, повідомив: «Під час проведення першочергових слідчих та оперативних заходів ми встановили, що до вбивства жінки причетний її близький родич, народжений у 1979 році. Фігуранта оперативники та слідчі встановили упродовж кількох годин. Його затримали. Чоловікові вже повідомлено про підозру, та вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу — тримання під вартою».

За даним фактом слідчим підрозділом поліції розпочато кримінальне провадження. Санкція статті передбачає від 7 до 15 років позбавлення волі. Обставини та мотиви злочину встановлює слідство.

За матеріалами поліції Полтавської області.