Українські війська героїчно відстоюють свої позиції

Українські війська продовжують відстоювати свої позиції на фронті, де найбільш гаряче зараз на Авдіївському та Новопавлівському напрямках. Протягом доби війська Росії намагалися прорвати оборону ЗСУ 25 разів на Новопавлівському напрямку.

Український Генеральний штаб повідомив, що російські окупанти продовжують атакувати українські війська, здійснюючи ракетні та авіаційні удари, а також обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ.

На деяких напрямках, таких як Куп’янський, Орехівський та Херсонський, ворог не проводив штурмових дій. Але на інших напрямках, таких як Лиманський, Бахмутський, Авдіївський та Новопавлівський напрямки, війська ЗСУ успішно відбили атаки противника, який намагався прорвати оборону.

У зведенні також зазначено, що на Авдіївському напрямку захисники відбили 20 атак ворога, а на Новопавлівському напрямку українські сили стримували російські війська, які намагалися прорвати оборону аж 25 разів.

Загалом, ситуація на фронті залишається напруженою, але українські війська готові відстоювати свою країну від агресії з боку РФ.