Сьогодні російські окупанти атакували місто Дергачі в Харківській області, в результаті чого постраждали троє дітей. Інформацію про це повідомив глава Харківської обласної військової адміністрації Олег Синегубов у своєму Telegram-каналі.

«Внаслідок ворожих ударів по Дергачам Харківського району постраждали двоє дітей. Дівчатка у віці 16 і 5 років отримали медичну допомогу на місці, без госпіталізації», — підкреслив він.

Лідер ОГА зауважив, що російські окупанти обстріляли центральну частину міста за допомогою керованих авіабомб. Внаслідок удару по двоповерховому будинку виникло загоряння, яке ліквідують екстрені служби. Кількість постраждалих збільшилася до чотирьох осіб, серед яких є 4-річний хлопчик і 52-річна жінка, які отримали легкі травми і стресову реакцію.

У атаку на харківську телевежу — що відомо

22 квітня російська окупаційна армія потрапила ракетою в телевежу Харкова, що призвело до її зруйнування. Представник Повітряних сил Збройних сил України Ілля Євлаш вважає, що цей удар не був випадковим, оскільки він був спрямований саме в середину конструкції з метою перервати зв’язок і поширити російську пропаганду.

25 квітня Синегубов повідомив, що функціонал харківської телевежі майже повністю відновлено, але є проблеми з переключенням споживачів.